Vacatures


Medi-Office is een groeiend onafhankelijk medisch adviesbureau. 

Ter versterking van ons team zoeken wij een

junior (medisch) secretaresse

Werkzaamheden: 

Het aanmaken van dossiers, aanvragen van machtigingen en telefonisch / schriftelijk opvragen van (medische) informatie. Na jouw verwerking en beoordeling zal deze informatie worden voorgelegd aan onze medisch adviseurs. 

 

Benodigde werkervaring en competenties: 

Wij zien graag dat je in teamverband maar ook zelfstandig, klantgericht kan werken. Je  woont in de regio, hebt een leergierige instelling en weet van aanpakken. Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift alsmede secretariële en digitale vaardigheden zijn vereist. Daarnaast zien wij graag dat je snel kan schakelen tussen verschillende (CRM)-programma’s en deze je vlot eigen kan maken. 

 

Werk-/denkniveau: 

Minimaal afgerond Havo / MBO 4 – administratie/secretarieel

 

Dienstverband: 

Wij vernemen graag hoeveel dagen/uren jij per week minimaal beschikbaar bent. 

Werkdagen en -tijden in overleg vast te stellen. 

 

Locatie: 

Het Letselhuis te Ede. Gedeeltelijk thuiswerken behoort na de inwerkperiode tot de mogelijkheden.

 

Reacties graag 

via vacature@medi-office.nl o.v.v. vacature M2023-02 met een korte motivatiebrief en jouw cv. 

 

Wij bieden jou:

Een tijdelijk contract, dat bij gebleken geschiktheid na afloop wordt omgezet in een vast dienstverband 

Een salarisuitloop tot ca. € 3.250 bruto per maand (bij 40 uur) met pensioenbijdrage door werkgever

Een reiskosten- en/of een thuiswerkvergoeding

Een sportvergoeding om fit te blijven

Een prettige werkomgeving met de mogelijkheid om actief mee te denken en bij te dragen aan een verdere groei van Medi-Office.

 

Informatie:

Meer info via www.medi-office.nl, of bel met Marja van Haren,  tel. 088 - 8100 385


Medi-Office is een sterk groeiend onafhankelijk modern medisch adviesbureau. Ter versterking van ons team zijn wij voortdurend op zoek naar een

medisch secretaresse / secretaris

Werkzaamheden:  Het telefonisch en schriftelijk opvragen van (medische) informatie. Na jouw verwerking en beoordeling zal deze informatie worden voorgelegd aan onze medisch adviseurs. Het is soms een echte puzzel en het is aan jou om dit, samen met je collega’s, op te lossen. 

Benodigde werkervaring en competenties: Wij zien graag dat je in teamverband maar ook zelfstandig, klantgericht kan werken, een leergierige instelling hebt en weet van aanpakken. Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift alsmede secretariële en digitale vaardigheden zijn vereist. Daarnaast zien wij graag dat je snel  kan schakelen tussen verschillende (CRM-)programma’s en deze je vlot eigen kan maken. 

Een achtergrond in de medische sector kan voor ons een pré zijn.

Werk-/denkniveau: Minimaal afgerond MBO 4 niveau  of afgeronde HAVO / VWO opleiding

Dienstverband: Wij vernemen graag hoeveel dagen/uren jij per week minimaal beschikbaar bent. Werkdagen en -tijden in overleg vast te stellen.

Locatie: Het Letselhuis te Ede. Gedeeltelijk thuiswerken behoort na de inwerkperiode tot de mogelijkheden.

Reacties graag via vacature@medi-office.nl o.v.v. vacature M2023 met een korte motivatiebrief en jouw cv. 

Wij bieden jou:

  • Een tijdelijk contract dat bij gebleken geschiktheid na afloop wordt omgezet in een vast dienstverband

  • Een salarisuitloop tot ca. € 4.000 bruto per maand (bij 40 uur) met pensioenbijdrage door werkgever

  • Een reiskosten- en/of een thuiswerkvergoeding

  • Een prettige informele werkomgeving met de mogelijkheid om actief mee te denken en bij te dragen aan een verdere groei van Medi-Office.

 

Informatie:  Kijk voor meer informatie op  www.medi-office.nl, of bel met Marja van Haren,  tel. 088 - 8100 385   


(acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld)

 


Werken bij Medi-Office is uitdagend en leuk!

Medisch adviseurs

 

Medi-Office werkt met ervaren medisch adviseurs, die op freelance basis en op afstand voor ons werken, op tijdstippen die zij zelf bepalen.

De adviseurs worden daarbij ondersteund door een gekwalificeerd medisch secretariaat en een zeer gebruiksvriendelijk beveiligd ICT systeem en volledig door ons ontzorgd.

Als medisch adviseur bent u slechts met uw vak bezig en krijgt u een dossier zo compleet mogelijk  ter advisering voorgelegd en wordt niet belast met veel randzaken. De administratieve taken nemen wij voor onze rekening met een maandelijkse facturering. Doorlooptijden van dossiers worden in onderling overleg afgesproken. Door onze efficiënte werkwijze kunnen wij u een bovengemiddelde beloning bieden. Wij houden niet van complexe contracten; bij ons geldt ‘afspraak = afspraak’ en wij gaan voor een langjarige voor beide partijen plezierige samenwerking.

 

Bent u medisch adviseur en spreekt dit u aan, maakt u dan eens vrijblijvend kennis met ons en bel Gerrit Hulsbergen via 088 - 8100 385 of mail hem via gh@medi-office.nl

In verband met de groei van onze organisatie kijken wij voortdurend naar verdere uitbreiding van onze adviescapaciteit, rekening houdend met uw ervaring en mogelijkheden en de behoefte van onze klanten. Het werken voor een andere werkgever of adviesorganisatie is daarbij eerder een pré dan dat dit voor ons een belemmering vormt. Daarover gaan wij graag het gesprek met u aan.

 

Medi-Office

Medi-Office is een onafhankelijk medisch adviesbureau. Wij bieden deskundig medisch advies en ondersteuning van het gehele medisch traject voor opdrachtgevers in zaken rond medische claims. Onze organisatie is gericht op constante verbetering van haar dienstverlening, waarbij de mens centraal staat met gericht medisch advies.

Adres gegevens

Postadres: Postbus 8099
6710 AB EDE
KvK: 61258105
BTW nr: NL854273335B01